iklan

SweetMuslimah.com

! RAYA SALE !

Testimoni Jamu Pengantin Dara

Testimoni Jamu Pengantin Dara 


1. Puan Mega
Salam, saya baru keluarkan Jamu Pengantin Dara tadi. keluar darah macam haid. Saya dah pakai selama 72 jam. Saya Korek sampai bersih. Keluar ketul warna putih bercampur darah. ok tak?



2. Puan Jaja
    

Feminine Wash          : Tiada lagi rasa gatal-gatal, bau di faraj dan faraj sangat selesa setelah menggunakan feminine wash
Jamu Pengantin Dara : Suami Jaja tegur, dah seperti dara setelah menggunakan Jamu Pengantin Dara :)
Masker Vagina           : sapu di ketiak, ketiak dah tak berbau sepanjang hari :)

 
 
3. Puan Hazlina
    Lepas sumbat Jamu Pengantin Dara BEST!
    Faraj Grip, Keputihan dan kurang kat panties pun dah tiada.
   
 
 
No 4- Puan XXX ( nama dirahsiakan)
 

 
No 5.
Faraj Ketat semacam
Jpd Ni Buat Suami kita puas Hati.




*Saya dah berkahwin 8 tahun dah. Pernah menjalani pembedahan membuang cyst setelah setahun berkahwin pastu kene menjalani treatment untuk cyst selama setahun( tiap2 bln injek hormon bg monopous) Sekarang ada 2 anak. Pernah keguguran pada usia kandungan mencecah 4 bln lebih.Perasan setelah melahirkan ank kedua 2 tahun dulu, tak berapa kuat tahan kencing... mesti terkencing kalu terbersin atau batuk... sentiasa pki pantyliner setiap masa selain waktu tidur je.pastu sakit tumit menyucuk2 setiap kali bangun tido... cam ada paku dlm tumit. Doc sarankan kita cucuk steroid k tumit kalu ubat pain killer d tak berkesan..

2, 3 bulan kebelakangan nih datang lak penyakit "whitening" yg tidak menyelesakan.. kenkadang gatal, berbau sikit2 dah banyak tul cecair tuh smpi pantyliner basah.
Ada mengamalkan macam2 jenis jamu tapi masalah u cam bertahan je... tapi tak surut/ berhenti ngan immediately... ada jumpa doctor gak... tapi datang balik semua penyakit tuh..Bila nampak rmi yg post k Fb pasal JSD nih, hati tergerak n cuba... pikir "tak pe lah bazirkan rm 65 tuh kalu kesannya sama je cam jamu2 lain... mungkin belom jumpa yg serasi"...Bila dapat jamu nih, takut lak nak insert tuh... kan mati katak, sapa yg ssh...
dah 3 hari dapat jamu simpan dlm hand beg je... tapi bila baca testimoni, cam menarik lak...1st day insert dan makan 4 biji + 3 gelas air suam--> pg tuh pasan miss V cam agak kering... tak de lendir dah tapi k pantyliner ada kale2 coklat cam tanda2 nak datang bulan cam tuh...2nd n 3rd day--> miss v totally kering. pantyliner kering kontang. sakit tumit cam ilang tiba-tiba, huh ajaib masa keluarkan jamu tuh, mmg terpanjat tgk ada ketulan lendir keras yang cam agar2 kale coklat tua beserta ketulan darah beku... ada kita attachkan gambar...4th day sampai hari nih--> kita dah tak pki pantyliner, pastu leh masak sambal sambil bersin2 kat dapo ngan gembira. whitening totally hilang. Tapi sesiapa yg tahu leh bgtahu tak nape sakit tumit kita d hilang? ada kene mengena ngan masalah dalaman kita tu ke?

Terima kasih tak terhingga kepada pengasas, agen2 yg memperkenalkan jamu ni ek... yg penting Suami pon surprise. smpi dia tanya kita... ada makan jamu baru ke? Hihihihi

* My fren. Husban mmg kaki perempuan pon akui. The best. N sekarng dah alim tak makan luar lagi.

* Myfrend second wife also said. Husband dia mesti balik sbb ketagih- berpasir mcm anak dara katanya.

*Myfrend anak 4 orang. Husband agak noty sepanjang perkahwinan 10 tahun. Makan hati berulam jantung. 2 kali bercerai disebabkan suami noty scandal dgn ramai wanita bersilih ganti.pernah beliau sendiri dan anak2 yg masih kecil menyaksikan sendiri kecurangan suami beliau bersama wanita lain ditemapt tidur.rayuan demi rayuan tak pernah si suami hiraukan. Setela patah hati si isteri mencuba alternative “SUSUK DARA” pada peringkat awalnya disangkakan “black magic” .After 3 hari dia menghubungi hani dan menangis alat kelamin dia tidak selesa spt baru kawin. N suami beliau syik membebel kenapa ni sempit sangatberpasir mcm dara, apasal hangat sangat dalam ni ketika melakukan hubungan kelamin sepanjang malam. Dan ketika perbualan kami, suami beliau menghubungi beliau memohon isterinya utk bercuti kerana suaminya terlalu merinduinya untuk bermain cinta bersama dia. Kali ini beliau menangis kerana suaminya tak pernah merayu cinta dan ambil berat terhadap beliau dan memuji2 beliau. Kini beliau tidak lagi naik bas sorang2 ke tempat kerja. Setiap pagi dan prtang diambil dan dihantar oleh suami. Kadang2 lunch time together. Sisuami tidak lagi panas baran. Jarang outstation dan sekarng sisuami terlalu menjaga hati beliau dan bertanggungjawab terhadap anak2 yg selam ini suami beliau abaikan.

*Customer FB
Husband saya suka sangat2 suka..hahahhaha saya hepi sangat. Suami cakap hari2 kalau sempit rapat 100% macam ni best. Husband saya cepat klimaks n tertido. Bila terjaga minta lagi wkakkaka.. kesian husband saya tdo mcm org kena tembak terdampar. Bangun pagi dah sediakan saya serapan. Sedangkan saya dah berkahwin 12 tahun. Masa baru2 kawin ada lah suami buat camgitu. Bila dia buat camgini mcm buang tebiat pula. Mmag jamu “susuk dara” ni TIADA TANDINGAN DENGAN JAMU YANG LAIN. Mmg power. Mmg berhantu. Patutlah “susuk dara” sesuai dengan namanya.

TRY la jamu “SUSUK DARA” yang anda tidak boleh dapat dimana2 kecuali dgn saya sahaja. bcoz hani adalah generasi ke-4 bida kampong ini.



* Salam kepada semua...disini saya sertakan testimoni dari customer... 
Alhamdulillah segalanya bermula disini
InsyaAllah... Testimoni yang positif ni diharapkan menjadi
iktibar kepada semua wanita.. yang menyayangi suami dan tentunya kebahgiaan rumahtangga...

'Saya ni mmg ade mslh keputihan dan bau... walaupun hsbd x komplen tp sy still rs x selesa... mmg x suke...dulu pernah try jamu XXX tp kesannye x brape ngam sgt la... sy pulak bkn jenis yg suke mkn jamu sbb lps mkn jamu lps sendawa mesti bau jamu...bole sakit pale n nk muntah...

dh lame tgk hanni jual ni....sejak mula2 dia tag sy...tp br skrg terbuka hati nak try memandangkn byk testimoni yg best2...

lps brape jam insert JPD...ade rs berdenyut2 tp x sakit...hari ke-2 mcm2 keluar ketul2 kale putih...ade yg mcm batu tp diselaputi ngan putih....pastu kuar byk lendir mcm egg white bertali tali..tp semua ni keluar bile sy buang air kecik ngan air besar so xde la amik gmbr..lame2 sy perasan bau dh xde....yeay!!!! ade kuar mcm air sket...so seluar dlm pon basah...tp sy x risau sgt sbb kt group jamu ni ade bc hanni dh explain psl ni...

hari ke3...nk bersihkn balik...so sy mskkan jari check ..mmg xde pape...clear...

dr segi sex - sy dh test n hsbd ckp mmg best...compare ngan produk lain yg sy penah cube... grip sgt2 baek... dan ms bersama pon xde bau...sy rs suke dan sgt2 selesa la...hehehe...

jamu ni mmg bagus la utk sy dan harap2 serasi ngan semua wanita2 lain...

jamu ni bile mkn xde bau...bile sendawa pon xde kuar bau jamu tu...jd Alhamdulillah....agaknye mmg btol serasi la ngan saya.. klu yg xxxxx tu sampai xle tdo rs nk muntah...

kisah benar...terima kasih kerana sudi berkongsi:)


ak kongsi satu rahsia

pengguna ini nama dirahsiakan.

mengamalkan jamu aku dara dari keluaran susuk dara resources ~ rangkaian jamu susuk dara.

permulaan pengambilan aku dara untuk memaintainkan kesihatan rahim untuk datang bulan yang teratur, untuk mengurangkan keputihan dan kecergasan badan.

- rasa sakit tapak kaki bila menapak di atas simen telah hilang itu membuktikan rahim beliau sudah sehat sepenuhnya.

- dari keputihan yang berwarna kuning, hijau dan coklat sehingga jernih bersirat keluar. dan seluar dalam berkerak berwarna hijau.
- walaupon plus size, akibat susah dtg bulan kini datang bulan datang setiap bulan dgn tepat.
- mengalami rasa panas dan berpeluh terutamanya dileher, ketiak dan belakang badan.
- bila 13-7-2012 beliau menyedari seluar panjang beliau telah longgar setelah mengamalkan jamu aku dara semenjak bulan november 2011

kejutan utk diri beliau sendiri..patutlah asyik rasa panas dan berpeluh2.

- rasa kenyang dgn pengambilan air suam atau air kosong tanpa air batu..

alhamdulillah saiz perut / pinggang hilang banyak inci.

sedang berusaha bersenam utk mengecilkan peha pula


SABTU 30-09-2012 13:31:45pm (Customer Noure Jamu SusukDara from Kota Bharu. Esp1.)
As Salam.. Syukur Alhamdulillah, seronok sgt pkai produk JSD ni..berkesan sgt2Xde dah maslah vagina berair, keputihan.Masalah bau, dan yang paling best, lama dah x rasa tut tut tertutup rapat, dpt rasa cm ketat n melekat jerk at bwh ni.rasa tertutup jek, sblum ni asyik kene kentut vagina jer. Dan satu lagi, sblum ni tut tut sy cam berkedut2 gitu ari ni bila tgk…..mmg terkejut sgt2 sbb kedut2 tu dh xde. Cam tut tut anak dara jer. Smlm sy baru insert JPD, x sabar nk tgk kesan tu plak. Suami plak balik dr oversea 4th ni, harap sgt dapat bg kepuasan kt dia. Terima kasih yer nora, insya Allah saya akan jd pengguna setia produk JSD ni. Sgt2 berpuashati. Mmg best ..

ISNIN 08-10-2012 10:26:18am. (Customer Noure Jamu SusukDara from Kota Bharu.Esp2.)
Sy insert JPD tu, lepas sy period aritu. Lepas 24jam rasa cm ada benda nk kuar kat V tu… sy ke tandas n mmg keluar seketul JPD sekali melekat2 ngan darah2 haid yg berbaki kat dlm V sy tu. Cam bergumpal2 skali ngan JPD, dan lepas 72jam, masa nk korek kuar, MMG SUSAH SGT nak korek sbb V sy mmg dah RAPAT n KETAT sgt. Tabahkan hati gak, sy korek kuar..tp ikhlas sy ckp, sy cam x berani pun nk masukkan jari sy tu. Risau la sbb sempit sgt. 3-4 kali sy cuba korek kuar, rasa cm dh melecet dah bbir V sy tu. Pastu baru sy teringat kat GEL INTIM yg sy beli, sy guna gel tu la utk korek kuar JPD. Dapat kuarkan Cuma 1 jek, bergumpal2 ngan warna putih2 kuning sebesar ibu jari kaki. Dan semasa korek kuar pun, byk sgt benda2 putih melekat kt jari sy.

ISNIN 08-10-2012 10:42:46am. (Customer Noure Jamu SusukDara from Kota Bharu.Esp3.)
Dan kesan JPD lepas tum mg superb la nora…. First time bersama lepas suami sy sampai tu, mmg berubah terus muka dia….hahahaha dia tnya cmner bleh ketat sgt ni.. sy senyum je lah, pastu dia ckp cm dinding2 V sy tu dok pegang keris dia..dia Tanya sy kemut ke, sy ckp tak kemut pun…hehehehe, seronok sgt sbb dia dulu pancit dr saya. X tahan sgt katanya, rasa cam baru mula2 dapat, rasa cm firtst time bersama dulu. Masa tu seronok sgt…syukur sgt. Dia ada Tanya saya guna ape.Sy mmg tunjuk n bgtau kt dia. Sampai skrg ni, minimum pun 2 kali sehari bersama. Asyik nk jer…dan lepas je abis bersama mesti suami sy ckp “nanti sambung lagi yer”, “pasni plak yer” & “jgn lupa, nak lagi nanti”… ngan muka senyum2 gatal..hahahha… Skrg ni pantang sentuh, mesti jln. Rasa cam mula2 kawin dulu plak….

ISNIN 08-10-2012 10:54:54am. (Customer Noure Jamu SusukDara from Kota Bharu.Esp4.)
Dia ada Tanya sy..Boleh x sy selalu maintain cmni.. n sy jwb InsyaAllah, pastu dia ckp. Hehhehehe.. bestnya!!!!!! Seronok sy sgt2 nora, xtau nk ckp cmner. Terima kasih yer sbb dpt bantu syX pernah jumpa produk sebagus nih. Saya nk order lg 2 masker vagina yer. Dan satu lagi JPD tu dlm tempoh bpe lama sy bleh ambik lagi? Sy nk try jad, tp masih takde stock kan, kalau ade nanti jgn lupa inform sy yer.
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Farhana Suardi