iklan

SweetMuslimah.com

! RAYA SALE !

Q & A MENGENAI NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ


Q : Apa itu NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ?
A : Krim berwarna light purple tanpa bau-bauan berasaskan natural untuk mencerahkan bahagian gelap seawal 7 hari

Q : Berapa lama 1 botol NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ boleh tahan?
A : 1 botol / 10gm  boleh di gunakan maksima 2 bulan jika disimpan di dalam peti ais (contoh tempat telur) selepas dibuka

Q : Saya tiada peti ais, bagaimana ya?
A : Anda boleh menggunakan seperti biasa tetapi jika TIDAK disimpan di dalam peti ais, ketahanan krim mungkin bertahan 1 bulan sahaja berbanding di dlm peti ais (2 bulan)

Q : Saya beli kuantiti yang banyak 20 - 30 botol.  Perlu ke simpan semua di dalam peti ais?
A : TIDAK. Hanya perlu di simpan di dalam peti ais selepas krim di buka

Q : Macam mana cara menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ?
A : Sapukan nipis di bahagian miss v (celah paha dan permukaan), ketiak, lutut, siku atau di bahagian gelap 2 kali sehari selepas mandi. Tidak perlu di bilas / basuh

Q : Lelaki boleh pakai  tak NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ?
A : Boleh digunakan LELAKI DAN WANITA SEAWAL usia bayi

Q : Baby boleh gunakan tak? 
A : Ya, boleh digunakan pada baby (contoh lutut hitam akibat merangkak)

Q : NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ boleh disapu di bahagian mana ??
A : Lutut, siku, buku lali, celah2 miss V, ketiak dan kawasan gelap berdaki. Ia tidak sesuai utk parut dan bibir gelap

Q : Boleh digunakan oleh ibu mengandung dan menyusu?
A : Ya tetapi tidak digalakkan sapu di bahagian dada (nyusu bayi)

Q : Selepas menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ. boleh tak saya menggunakan deadorant?
A : Ya. Anda boleh memakai deadorant selepas menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ. Tidak perlu basuh atau bilas

Q : Adakah NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ mendapat kelulusan KKM?
A : Ya ADA. NOT150603581K



Q : Adakah krim ini boleh digunakan ketika solat? Perlukah saya membasuhnya?
A : TIDAK. Ia 100% halal

Q : Adakah NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ akan membuatkan bulu saya gugur? 
A : TIDAK, krim ini tidak menggugurkan bulu

Q : Saya mempunyai kulit yang sensitif /ezcema, boleh tak saya menggunakannya?
A : Tidak digalakan jika kawasan yang ingin anda sapu sudah sedia mengelupas

Q : Adakah boleh digunakan di bahagian muka?
A : Tidak digalakkan 

Q : Apakah bahan2 NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ? Adakah ia mempunyai kimia paraben?
A : TIDAK. Bahan yang terkandung dalam NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ ialah Water, Glycerin, Propylene Glycol, Ceteth-20, Cyclopentasiloxane, Jojoba Oil, DL-Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Allantoin, Linoleic Acid, Titanium Dioxide, Kojic Acid, Caprylyl Glycol, Aloe Vera Extract, Sodium Polyacylates

Q : Saya menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ dan kulit saya menjadi gatal?
A : Bahan di dalam krim tidak sesuai / alergik untuk anda. Berhenti mengunakannya serta merta

Q : Adakah kulit saya akan menjadi gelap semula selepas berhenti menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ / Adakah saya perlukan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ sepanjang hidup saya ?
A : TIDAK. Anda boleh berhenti menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ selepas anda berpuas hati dengan result nya dan kulit anda akan kekal cerah jika anda kurang bercukur 

NANO LIGHTENER CREAM BY DIAN'Z - KETIA CERAH BERSERI DALAM MASA 7 HARI

KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

✔ Kesan seawal 7 hari
✔ Memutihkan masalah utama wanita
✔ Sesuai untuk semua peringkat umur
✔ Digunakan di bahagian ketiak, celahan miss v, siku dan lutut (tidak di galakan sapu di bahagian dada) 
✔ Krim unik tanpa bahan kimia (perlu di simpan di dalam peti ais) untuk kekal lama. Jika tidak disimpan di dalam peti ais pon boleh tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna. 
✔ Selepas dibuka, krim perlu dihabiskan dalam masa 1 bulan maksima 2 bulan sebelum krim bertukar kehitaman (natural based memang begitu perlu dihabiskan segera)
✔ Tiada bau-bauan 
✔ Krim berwarna light purple
✔ KKM approved



CARA PENGGUNAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

✔ Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah (gelap)
✔ Tak perlu di bilas
✔ Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini 
✔ Berat 10 gm

Salam Rejab!


Assalammualaikum

Salam Rejab untuk semua pengikut blog Fames Rich Shoppe!





Sila kongsi jika anda rasa ia menarik.

#FamesRichShoppe
Nurfarhanah Suardi
0167253014

MINYAK IKAT KASIH

Masalah: Payu dara Kendur akibat menyusu bayi ataupun akibat sudah lanjut usia atau penjagaan yg kurang di beri perhatian satu ketika dulu..

Penyelesaian: Minyak Ikat Kasih.(Rm65)
Cara guna:

Titikkan 2-3 titik Minyak Ikat Kasih(MIK), Sapu dan urut payudara anda kecuali bahagian nipple secara bulatan(sila rujuk gambar di bawah) amalkan dan insyaallah dalam masa singkat anda boleh rasa dan nampak perubahannya... Bau MIK ni sangat harum...jadi tak la memualkan.. JOM TRY!!!!

UTK LELAKI

1) MINYAK IKAT KASEH DIGUNAKAN UNTUK MEMBESARKAN DAN MENGUATKAN ZAKAR LELAKI.

** DIBAWAH TESTIS ADA LUBANG YANG KAMI PANGGIL LUBANG CINCIN. DIMANA DI SITU ADALAH CENTER KEKUATAN TENAGA BATIN ATAU ZAKAR SUAMI. URUTKAN DENGAN MENARIK KELUAR URAT2 DARI LUBANG CINCIN SETERUSNYA HINGGA KEHUJUNG ZAKAR DGN MENGGUNAKAN MINYAK IKAT KASEH.SEMINGGU PERTAMA KETIKA AMALAN URUTAN ITU DILAKUKAN " ORANG LELAKI PON MENANGIS SBB SAKIT BAGI YANG ADA MASALAH LEMAH TENAGA BATIN"...TINDAK BALAS POSITIF SELEPAS SEMINGGU ATAU 2 KE 3 HARI, ALIRAN DARAH DI ZAKAR DAN BUAH ZAKAR AKAN TERASA BERDENYUT2. INI MENJADIKAN ZAKAR LEBIH KUAT DAN BERTENAGA.

CARA PENGGUNAAN :
- Diurut pagi sekali selepas mandi 3 minit.
- Diurut malam sekali selepas mandi 3 minit






TESTIMONI MINYAK IKAT KASIH- RM 65

Dah hmpir 2 mggu urut breast n Punggung dgn Minyak Ikat Kasih yg beli tuk cik abe sayang dan hepii jgk dgn hasilnya..
pas 2 bln besalin susu kering.. melendut pulak aset tu.. lembik benyai.. ! sendiri nk pegang pon x der mood...:mad:

hari ni usha kt cermin.. cewahh..! terletak e......lok je menaik..
makin pejal gak bila sentuh.. cuma x puas hati pasal x besar2 lagi..
kikikii... dah pengasas kata nk besar amik masa.. kalut gak nk cepat..! hihihii...

x sabar tunggu hasil lg pejal dn membesar bgai johan..;P

pUNGGUNG plakk... mcm x nmpak beza tapi cik abe suka pulakk dok pegang2...:loveliness

Masalah: Payu dara Kendur akibat menyusu bayi ataupun akibat sudah lanjut usia atau penjagaan yg kurang di beri perhatian satu ketika dulu..

Penyelesaian: Minyak Ikat Kasih.(Rm65)
Cara guna:
Titikkan 2-3 titik Minyak Ikat Kasih(MIK), Sapu dan urut payudara anda kecuali bahagian nipple secara bulatan(sila rujuk gambar di bawah) amalkan dan insyaallah dalam masa singkat anda boleh rasa dan nampak perubahannya... Bau MIK ni sangat harum...jadi tak la memualkan.. JOM TRY!!!!

MINYAK IKAT KASIH...
Tau tak kenapa MIK kita sangat2 berkesan. U all tau ke MIK diperbuat dari apa? Siapa kata perubatan herba/traditional ni kuno tak uptodate dan tak moden. Sebenarnya kita yg tak tahu kita ni sebenarnya pandai dan bijak. MIK diperbuat dari minyak ikan belacak yg dari segi kajian saintifik mempunyai bahan teramat istimewa iaitu "stem cell" nya yg berinteraksi dgn hormon dan darah kita. Terdapat setengah orang memakan ikan belacak didapati awet muda dan bertenaga kerana pengaktifan hormon dlm badan. oleh kerana ikan belacak susah didapati, orang dulu2 menjadikan ia dalam bentuk minyak. Setelah dikaji oleh saintis moden "Stem Cell" dari ikan belacak akan dijadikan bahan commercial dan telah mula mendapat permintaan. Dan MIK keluaran susukdara sedang dikaji dan insyaallah jika diizin Tuhan, MIK SUSUKDARA akan dibimbing untuk menembusi pasaran eksport antarabangsa!!!

URUTAN PAYUDARA DENGAN MINYAK IKAT KASIH RM65

Terapi urut payudara disarankan untuk melancarkan aliran darah dari dan ke payudara. Urutan lembut pada payudara dipercayai boleh memberi manafaat positif dan mengurangi risiko terkena kanser payudara.

Urutan payudara harus dilakukan sekerap yang mungkin terutamanya 3 hari setelah habis haid.

Jangan cuba gunakan minyak urut yang panas ! Ini akan mencederakan tekstur kulit payudara anda nanti ! Seeloknya guna Minyak Ikat Kasih RM65

Langkah-langkahnya : -

Lakukan gerakan urut bermula dari arah putting ke luar. Tekanan yang sederhana sahaja. Tekanan yang terlalu kuat boleh membuat pembuluh darah limfa tertekan dan menghentikan aliran racun dan cairan lainnya. Urutan sebaiknya dilakukan secara perlahan agar boleh mencapai hasil yang maksima (Gambar 1).

Urut payudara dengan kedua tangan, seperti gerakan meramas secara hati-hati dan perlahan dengan gerakan pusingan jam dan sebaliknya. Perhatikan, jangan tekan payudara terlalu kuat. (Gambar 2 dan 3).

Lakukan gerakan seperti gambar 4 dengan tekanan sedang. Gerakan ini dipercayai bermanfaat untuk melancarkan peredaran cairan dari payudara.




TESTIMONI MINYAK IKAT KASIH: Puan XXXTESTIMONI MINYAK IKAT KASIH: Puan XXX

Selama saya pakai ni , minggu pertama x nampak beza nya pada Zakar suami dan Payudara serta Pinggul , saya dah mula boring nak pakai sebab , harga mahal , xde effect langsung .. Tapi masuk minggu kedua , saya rasa sesuatu yang berbeza , setipa kali bukak Bra , Payudara mesti terasa berat , dan tegang , saya syak saya nak period mungkin sebab tu payudara saya menegang..

tapi saya lupa yang hujung bulan beberapa hari ramadhan saya dah period .. Ok x pe , saya ignore dulu , saya dan suami masih lagi continue pakai , Bila On pulak , saya rase Zakar suami x Full Inside , then bila beraksi saya rase senak dan S***P.. Saya and suami pelik jugak sebab sebelum ni ok je cuma longgar dan saya rase Zakar suami macam mengecil padahal Lubang faraj saya yang makin longgar ^^ ..

Then selesai On saya ukur dengan jari pada Zakar suami , Lah ! Betul Lah.. Dan panjang dan Mengembang mcm awak cakap shikin , saya sebenarnya ingat awak tipu , yelah penjual Online ni bukan semua betul. Then nak keluar beli baju raya , saya siap2 , part nak pakai bra , payudara nak terkeluar pulak ! Saya memang pakai Cup A je , suami perli , maknanya keluar ni kena beli Bra raya sekali la ye ^^.. Thanks 
FEMININ WASH








KEPUTIHAN?
Biasala semua wanita ada. Betul tak?
TAPI Keputihan Yang TIDAK NORMAL berlaku bila
- Rasa Gatal Yang Melampau
- Muncul nya BAU-BAU yang tidak sedap
- Lendir yg berwarna KUNING atau HIJAU

Jika terdapat SALAH SATU kriteria di atas, Jangan TUNGGU lagi.. Bertindak segera kerana MASALAH KEPUTIHAN yang dibiarkan tanpa di rawat, menyumbang kepada
# Kanser Serviks
# Ketidaksuburan
# Punca Miss V Gatal & Berbau
# Jangkitan Kuman seperti YIS & KULAT
dan lain-lain masalah dalaman wanita

Atasi masalah anda dengan :

FEMININE WASH RM48
MASKER VAGINA RM25


Dengan ph yg paling lembut dan tiada pewangi.
- Bau harum
- dingin dan menyegarkan.
- feminine berubat yang sesuai untuk keputihan.
- Sesetengah org yg ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal2 amat sesuai menggunakannya.

berfungsi utk:
- mencegah fungus, antimicrob (bacteria)
- mencegah bau
- tidak mengeringkan miss-v
- Boleh guna selepas pantang
- merawat keputihan dan kegatan

*Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang.
Kandungan: herba arab, cengkih, extrak sireh dan manjakani

Punca Faraj Longgar

Apakah punca FARAJ LONGGAR?

Salah satu sebab yang paling utama melonggarkan faraj adalah disebabkan oleh bersalin.Semakin kerap wanita melahirkan, lebih tinggi kecenderungan untuk farajnya menjadi kendur atau longgar kerana dinding faraj diregangkan keluar.

Satu lagi punca melonggarkan faraj adalah disebabkan oleh aktiviti seksual yang kerap.
Lelaki lebih suka faraj ketat itulah sebabnya kenapa mereka memilih wanita muda sebagai pasangan seksual.Wanita yang mempunyai faraj yang ketat akan merasai keghairahan yang lebih,dan akan merasai setiap tujahan dan tekanan yang dilakukan oleh suaminya.

Terdapat faktor-faktor yang berlainan yang boleh membawa kepada kemerosotan dinding faraj dan anda tidak boleh memberitahu tepat jika faraj anda telah longgar berdasarkan ukuran tepat tetapi terdapat beberapa petunjuk dan mereka termasuk yang berikut:

1)Rasa untuk memasukkan "objek" lebih besar ke dalam faraj untuk rangsangan dan keghairahan.
2)Kesukaran untuk mengemut (grip) jari telunjuk anda menggunakan faraj.
3)Faraj tidak lagi tertutup (ternganga), apabila anda tidak terangsang.
4)Dengan mudah anda boleh memasukkan lebih daripada tiga jari tanpa rintangan banyak.
5)Kesukaran untuk mencapai orgasme.
6)Kegagalan untuk memuaskan pasangan anda seperti sebelum anda baru berkahwin.

Disarankan anda semua buat ujian diatas untuk mengetahui tahap kelonggaran faraj..
Walau ternganga,besar dan longgar tahap maksimum sekali pun.

Rawatan dan ikhtiar secara konsisten dengan Jamu Susuk Dara,insyaAllah dapat membantu mengatasi masalah ini.
Korang nak dapatkan nasihat,sila dapatkan dari agent/stokis yang sah sahaja tau.

#JSDFarhana
#MakJamuChubby
#ManisMantapPenuhRahsia
#FamesRichEmpire

INTIM GEL 

SESIAPAYANG DAH KURANG MINAT UNTUK BERSAMA DENGAN SUAMI @ ISTERI, TAK PUAS MASA BERSAMA ATAU SAKIT KETIKA DAN SELEPAS BERSAMA?

SILA BACA!

Korang kalau boleh melabur untuk beli handbag, baju dan tudung mahal, tapi untuk beli barang penjagaan dalaman dan alat sulit berkira aku tak tahulah nak kata apa. Sebab tak sampai seratus kot. Itu pun ada yang kata mahal dan tak mampu. Pelik akak. Tapi bagi yang rasa serius nak jaga kesihatan diri boleh lah baca kat bawah ni. Mana tahu terbuka pintu hati nak cuba boleh lah whatsapp akak ye.

Nama Produk : Intim Gel
Harga : RM56
Kuantiti : 15ML

Kebaikan:
1.Mengetatkan bahagian intim
2.Memberi kepuasan maksimum
3.Mencegah bau di bahagian sulit
4.Mencegah pengeringan
5.Membunuh bakteria & fungus
6.Mengatasi masalah keputihan

CARA GUNA:
Sapukan ke dalam vagina guna jari sedalam yg boleh. ini adalah utk mengaktifkan sel2 di "vagina canal" atau laluan vagina spya lebih sensitif.

KESAN:
1. Ramuan herba akan melancarkan peredaran darah sehingga ke 'clitoris' dimana ada satu titik ghairah dipanggil "G-SPOT".
2. Gel ini akan mematikan fungus2 dan
bakteria di dlm vagina lalu
mencegah terjadinya keputihan.
3. Apabila bersih dinding vagina akan
menggebu dan subur serta
lembap kembali.

SIAPA YANG BOLEH MENGGUNAKANNYA:
1. Sesiapa saja tanpa mengira usia.
2. Wanita yg masih muda tetapi hilang ghairah kerana tiada
sensitivity especially selepas bersalin.
3. Faraj kering kerana ia menyuburkan dan kembalikan
kelembapan semulajadi.
4. Mereka yg menghampiri peringkat menopos/ yg telah pun
menopos. Insyaallah gel berubat ini dapat mengembalikan keremajaan vagina dan mengembalikan keghairahan yg  semakin lupus.














Sila kongsi jika anda rasa ia menarik.

#JSDFarhana
FB : Cik Puan Farhana
0167253014

MASKER VAGINA

Harga: RM25

Masker V berwajah baru dengan formula yg telah diupgrade.

Cara Penggunaan:
1- Dapatkan masker vagina "susuk dara"
2- Celupkan 1 jari anda ke dalam bungkusan
3- Pastikan magic powder melekat di jari anda
4- Sapukan di seluruh permukaan vagina keseluruhannya

Kesan dan khasiat jangka pendek (kesan dlm 1/2 jam):-
-Lubang vagina menjadi tertutup dan rapat
-Rasa kering dan selesa
-Rasa gatal - gatal hilang serta merta

Kesan dan khasiat jangka masa panjang:
-Jika scrub perlahan-lahan ketika mencuci daki akan keluar
-Faraj akan kembali cerah kemerah - merahan & tegang
-Bibir yang mengelebih akibat kesan bersalin akan merapat
-Deria sensitif akan menjadi aktif dan membukit tegang





































Sila kongsi jika anda rasa ia menarik.

#JSDFarhana
FB : Cik Puan Farhana
0167253014

Testimoni Coklat Love Habibi

Testimoni Coklat Love Habibi JSD

1. Puan Seha
   setelah makan Coklat Love Habibi
   angin dah keluar semula






testimoni coklat love habibi
agent ummy atie

atie try mmg best...kuar angin xyah cite la kan..tp bdn mmg rs ringan je..skt2 bdn pn ilang..skali mkn pn dah rasa kesan dia. kalau mkn slalu2 xtau la nk ckp cmn..mst POWER la...jd SUPERMAK!!!hehehe
dah seminggu lebih aku sakit perut..perut da bunyi gendang,..
makn ubat angin mcm tu gak,,eno pun same..p klinik xnak..
heheh..minum teh halia pun ado je..sakit perut mcm nak terkeluar,,tapi skit2 je..
semalam dapat la COKLAT LOVE HABIBI...MULA MAKAN BERKERUT MUKA SEBAB XPERNA MAKAN MAJUN YG REAL KUNYAH..TRY GENTEL BESAR SKIT PASTU KEBAM2...SELANG 30 MINIT..HAMBEKKK KO..MEMULAS BERLARI KE TOILET. AKHIR NYE LEGA MENGELUARKAN KHAZANAH. HAHAHA.. ANGIN YG DEGIL TU DAPAT D KELUARKAN..BADAN PUN RASA RINGAN..HARI NI DA SEPARUH AKU KEJE KAN COKLAT TU..DOK TAIP TESTIMONI PUN DAN LAGI GENTEL2..LAME2 SEDAP PLAK..HEHEH..**YANG NAK CUBA2 TU JANGAN TAKOT NAK KUNYAH, TAK KENAL MAKA TAK CINTA.

Sila kongsi jika anda rasa ia menarik.

#JSDFarhana
FB : Cik Puan Farhana

0167253014

Coklat Love Habibi Jamu Susuk Dara

Coklat love habibi JSD tidak mgandungi bahan-bahan herba untuk merapatkan faraj,
tiada bahan untuk kesihatan rahim .


Coklat love habibi mengandungi herba-herba yang terdiri daripada
Coklat Love Habibi JSD dirumus khas untuk
  • menaikkan ghairah seksual untuk lelaki dan wanita. 
  • melancarkan peredaran darah
  • membuang angin dalam badan
  • memudahkan sistem pembuangan kecil dan besar
  • menghilangkan sakit-sakit badan,
  • lenguh-lenguh badan
  • mengurangkan keletihan bekerja.
Cara makan Coklat Love Habibi JSD

Cubit sedikit dan gentelkan.
Kunyah dan  minum air.
Disarankan ambil ketika sarapan dan makan malam.
Boleh juga diganti sebagai kudap kudap.
Digalakkan jauhkan diri dari minum ais ( angin), 

Air kelapa ( tawar ubat n herba), alkohol (panas), durian ( panas)

Tanda-tanda angin banyak dalam badan: 

• Rasa lesu/letih/tidak bertenaga. 
• Selalu rasa kebas/lenguh/sengal. 
• Tapak tangan/kaki berasa sejuk. 
• Selalu menguap/mudah mengantuk. 
• Sukar bernafas/nafas pendek. 
• Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang. 
• Kulit kering. 
•'Muscle spasms' waktu tidur/jaga. 
• Perut berangin. 
• Sakit kepala/migraine. 
• Perasaan mudah marah. 
• Hilang selera makan. 
• Hilang/kurang nafsu seks 
• ketidakselesaan badan.
 

ISTERI KEMBALI DARA?
RAWATAN BERSAMA JAMU SUSUK DARA
PASTI MANTAP,KETAT DAN RAPAT

1)JAMU PEGANTIN DARA
 RM65.00 / 10BIJI
~ merapatkan/mengetatkan faraj
~ mengembalikan permukaan faraj yang berpasir (meningkatkan kegelian ketika bersama)
~ meningkatkan kemutan
~ menyerap dan mengeluarkan kotoran/keputihan/darah beku
~ merawat masalah kekeringan

Tindakan balas herba POSITIF kepada pengguna:
1- Dalam tempoh 1 jam lubang faraj tertutup.
2- Dalam proses 24 jam terasa berdenyut – denyut di ari – ari / atas V / dalam Rahim.
3- Terasa kering di faraj
4- Berdenyut – denyut di bahagian kanan atau kiri ari – ari.

Situasi Pengguna ketika menggunakan produk ini:
1- Faraj menjadi terlalu sempit dan kering.
2- Terasa Rahim kecil dan kecut
3- Daya kemutan 300% rapat dan sempit di bahagian faraj

Dilarang keras untuk:
1- Wanita yang masih belom melakukan hubungan kelamin atau anak dara atau masih dara
2- Wanita yang telah monopos
3- Wanita yang faraj kering ( ketika melakukan hubungan kelamin memerlukan bantuan pelincir)

Apa kotoran dalam vagina anda?

Kekadang memang sukar utk kita ketahui..tetapi cegah adalah lebih baik..memang kekadang anda rasa macam xde keputihan tapi mungkin anda jg kategori dimana keputihan terkumpul didalam vagina..


p/s :klik utk gambar lebih jelas




 Testimoni JAMU PENGANTIN DARA

Pengakuan dari pengguna :

Sy mengalami pendarahan setiap kali bersama suami. Sy fikir mngkin cancer jd sy pantang makan. Sy takut sgt. Sy mencari2 ubat apa yg blh bantu sy. Sy cari info di internet tp semuanya mahal2 ratusan ringgit. Sy tak mampu.kbtulan ipar sy staffnurse wad pesakit cancer jd byk info yg sy dpt dr dia tntg pesakit-penyakit tu.

Satu hari sy terbaca tntang JSD, sy tawakal mencuba.hari kedua selepas makan dan insert ketika di tandas keluar bau yg amat busuk mcm bangkai . Sy sangka lori bandaran dtg pungut sampah, tak lama kmdian sy ke tandas lagi. Kali ni bau lbh kuat smpai sy tak tahan.bila sy berdiri hilang tp bila sy mencangkung bau tu dtg lagi jd sah lah bau tu dr diri sy sendiri. Sy tel ahli farmasi dan ceritakan semua.

Ahli farmasi tu bersyukur sgt dan dia suruh sy teruskan dgn jamu tu. Katanya bau tu dtg dari dalam rahim sy yg mgkin dah dijangkiti kuman. Jadi sy teruskan. Pada hari ke3 sy amat terkejut bila keluar ketulan putih, biru-lebam dan ada yg merah kebiruan. Alhamdulillah, selepas itu tiada lagi bau dan tiada lg kotoran yg kuar. Perut sy yg mcm org mengandung kempis, badan jadi ringan.

Maaf semua. Sy cerita ni pengalaman sy sendiri, sy liberal cara moden dan cara lama semua blh pakai kalau ikut cara yg betul. Kita kena bersederhana .Masing-masing ada kelebihan kita tak blh menidakkan kemampuan perubatan moden dan perubatan traditional seperti jamu krn itulah amalan nenek moyang kita sejak dahulu kala. Ibu sy juga makan jamu dan akar kayu yg di rebus sejak blm lahirkan sy hingga lah ketika melahirkan adik sy yg ke16. Daun apa yg dia tak tumbuk makan. Ini krn ayah saya tk mampu nak beli ubatan moden, vit ataupun jamu2 yg di jual di pasaran ketika itu. Pada wanita2 moden sekarang ini jgn terlalu memandang rendah pada kemampuan jamu2 traditional ni.



Testimoni jamu pengantin dara -rm65-

Maizura: husband saya suka sangat2 suka..hahahhaha saya hepi sangat. suami sy cakap hari2 kalau sempit rapat 100% macam ni best. husband saya cepat klimaks n tertido. bila terjaga minta lagi wkakkakaka.


kesian husband saya tido mcm org kena tembak terdampar. bangun pagi dah sediakan saya serapan. sedangkan saya dah berkahwin 12 tahun. masa baru2 kawin ada lah suami buat camgitu. bila dia buat camgini mcm buang tebiat pula. mmg jamu "susuk dara" ni TIADA TANDINGAN DENGAN JAMU YANG LAIN. mmg power. mmg berhantu. patutlah "susuk dara" sesuai dengan namanya.
 
Produk tempatan antara yang terbaik kami hasilkan dari 100% herba asli khas buat wanita2 istimewa .

Peminat-peminat masker vagina, boleh cuba dan rasai penangan Jamu Pengantin Dara keluaran Susuk Dara Resources. Kehebatannya mmg tiada tandingan. Mampu mengembalikan malam pertama anda..! Manisnya bulan madu.. masih belum terlambat untuk mengecapi dan mengimbaunya semula. Kembalikan pelukan hangat dan kata2 mesra suami tersayang. Perbaiki hubungan yg hambar sebelum terlambat. Pasti suami anda tersenyum girang. Anda pasti dihatinya…

Kalau selalu orang biasa ingat .. Bersalin, beranak --> LONGGAR, TAK KETAT, HAMBAR --> JAMU PENGANTIN DARA LUAR BIASA..! ... taK nak ke cuba yang LUAR BIASA ??

Pernah tak rasa indahnya berbulan madu ?? Aaaa sape nak rase, boleh cuba yang nih .. ia bukan tipu daya tapi bole menyamari dara.. rasa hampir dengan dara semula memang best !! Dah ramai yang rasa dan memang 100% kata sangat terbaiik dan lain dari yang biasa biasa..!

Kami tak jual semua jenis jamu. Kami pilih yang terbaik dan paling best jer untuk masuk kedai kami !! .. Sebab yang biasa-biasa senang nak dapat di kedai .. Nak yang LUAR BIASA, boleh cari di sini .. insyallah ADA
PM LAJU2-0167253014 (FARHANA)

p/s :klik utk gambar lebih jelas

p/s :klik utk gambar lebih jelas










p/s :klik utk gambar lebih jelas
Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Farhana Suardi